Sponsorer og Links

Falcon BMX

Sponsorer

 

Bikester

Bikester har et kæmpe udvalg med over 600 mærker og over 20.000 produkter. Konkurrencedygtige priser. Dedikeret team i kundeservice.

Se mere på bikester.dk

 

Jysk Vindenergi

- en grøn fremtid.

Se mere på jyskvindenergi.dk

 

Sifas TVbingo

- god afslapning for hele familien.

Se mere på tvbingo.dk

 

Skatepro

Skatepro.dk der bl.a. forhandler gode HARO BMX cykler.

Se mere på skatepro.dk

 

SparNord Fonden støtter BMX sporten i Aalborg.

 

Med SparNord Fondens bidrag til projektet har det været muligt, at få bygget noget af det bedste til BMX-sporten i Aalborg.

 

Falcon BMX har allerede Danmarks største BMX-sving og er nu i fuld gang med at forbedre banen i Mulighedernes Park med endnu et super sving, hvor to nye langsider mødes, nemlig et normalt spor (challenge) og ved siden af en Pro-sektion -  måske vil det vise sig at blive Danmarks bedste BMX-sving.

 

Pro-sektionen anvendes af elite og giver Falcon BMX unikke muligheder for at træne ryttere på alle niveauer. Falcon har i dag løbecykler fra ca. 3 år og BMX’er fra ca. 5 år og op. Knap 100 medlemmer udøver sporten i Falcon.

 

På Billedet ses Karsten Lund Afdelingsdirektør i Spar Nord Aalborg Storcenter og Karsten Thomsen Formand Falcon BMX.

 

Falcon BMX bliver vært for Danmarks mesterskabet i BMX i 2018. Så lørdag d. 7. juli 2018 bliver landets bedste BMX’er udfordret på netop denne bane og så får vi virkelig afprøvet de nye spor og svinget. Alle med interesse i høj fart og spænding er velkommen til at se med i Mulighedernes Park,Sofiendalsvej 80, 9200 Aalborg SV.

 

Falcon BMX - Sofiendalsvej 80 - 9200 Aalborg SV - info@falconbmx.dk

 

Falcon BMX på Facebook