Nyheder

Falcon BMX

Nyheder

 

 

SparNord Fonden støtter BMX sporten i Aalborg.

 

Med SparNord Fondens bidrag til projektet har det været muligt, at få bygget noget af det bedste til BMX-sporten i Aalborg.

 

Falcon BMX har allerede Danmarks største BMX-sving og er nu i fuld gang med at forbedre banen i Mulighedernes Park med endnu et super sving, hvor to nye langsider mødes, nemlig et normalt spor (challenge) og ved siden af en Pro-sektion -  måske vil det vise sig at blive Danmarks bedste BMX-sving.

 

Pro-sektionen anvendes af elite og giver Falcon BMX unikke muligheder for at træne ryttere på alle niveauer. Falcon har i dag løbecykler fra ca. 3 år og BMX’er fra ca. 5 år og op. Knap 100 medlemmer udøver sporten i Falcon.

 

Falcon BMX bliver vært for Danmarks mesterskabet i BMX i 2018. Så lørdag d. 7. juli 2018 bliver landets bedste BMX’er udfordret på netop denne bane og så får vi virkelig afprøvet de nye spor og svinget. Alle med interesse i høj fart og spænding er velkommen til at se med i Mulighedernes Park,Sofiendalsvej 80, 9200 Aalborg SV.

 

16. Maj 2017

Spissammen arrangement onsdag d. 24. maj - der trænes også. Se invitationen her.

 

12. marts 2017

Nu kan der betals kontingent gennem klubbens nye system til medlemsadministration. Prøv det her:

 

19. februar 2017

 

Ny bestyrelse har konstitueret sig således:

Kasserer: Jørn Larsen

Næstformænd: Thomas Christensen og Palle Hansen

 

Bestyrelsen vil indkalde til et forældremødet i april. Vi skal have oplyst alle om træningsstruktur og holdinddeling i 2017. De første medlinger vil ske på mail i marts måned så træning så små vil starte for udvalgte hold. T1-1 fra ca. 8 år forventes at starte tirsdag d. 4. april. kl. 17.

 

Parkering skal ske på græsarealet bag laden i 2017. Der skal anlægges nyt græs på alle arealer op til banen og det kan først benyttes efter sommerferien.

 

11. Januar 2017

Formanden's umiddelbare budskaber ved overgang fra DMU til DCU.

 

1. DMU er orienteret mod banesport og forstår problematikker om dette. F.eks. de hyppige ombygninger af baner for konstant at kunne tilbyde sine kørere et spændende anlæg, der kan matche både de avancerede og de nye kørere. Ligeledes kender DMU til ”nabo-striden”, som altid vil herske på et eller andet niveau i forholdet banen og omgivelserne – typisk om støjgener. Ikke altid lige relevant for BMX-baner, men alligevel noget om snakken vil jeg mene.

 

2. At DMU har tilført BMX-sporten regler og roller til afvikling af baneløb. Startende med banesyn og koblingen til de internationale krav og specifikt til de i Danmark fastsatte normer til en godkendt bane. Skarpe roller med Dommer og Stævneleder i spidsen. Krav til beregnere og alle officials om løbet. Med overgang til DCU har vi en kommissær (tidl. Dommer) og kommer til at skabe nye rammer for afvikling af BMX-løb. Måske bliver det for løst i nogens øjne – vi får se hvor vi bevæger os hen.

 

3. DMU har et velfungerende sekretariat, som altid har serviceret det bedste de har lært og gør det. Det kommer vi helt sikker til at savne i den nye verden. I DCU regi vil vi selv skulle samle op på koordineringen og der udbydes færre ting i kategorien administrativ service. Ligeledes glider vi ud af et fast blad så vidt jeg ved. Også de fine web-sites og den vigtige kanal om ATK-bliver måske svær at få på samme høje niveau.

 

4. DCU har en stærk sportslig profil og planer mod næste OL 2020 i Tokyo Japan. Meget fokuseret mod de lange mål og store sportslige resultater – kraftigt styret af Team Danmark. Og få en lille sport, som vi må erkende BMX er, ind i det billede bliver både spændende og udfordrende. De ”store” ting kan have betydning på den korte bane og jeg fornemmer, at vi i 2017 bliver i BMX-sporten ramt af et lille vakuum. Og på den lange bane kan DCU tilføje en ny nedbrydning af et OL-mål til en hel organisering af elite og talent arbejdet i Dansk BMX. At få en stor vision omsat til praktisk BMX vil altid være svært og der er behov for nytænkning, hvis de sportslige internationale resultater skal forbedres.

 

Vi går et spændende 2017 i møde med både ny bane og nyt forbund. Alle i BMX ønskes et godt nytår.

 

Karsten

 

 

21. oktober 2016

Vinterprogram i Harlev kan læses her.

Der er tale om en unik chance for at forbedre alle køreres BMX kompetencer. Udnyt vinteren med kompetente trænere i Harlev hallen. Der er fine muligheder for forældre, at se træningen fra et varm lokale. Det anbefales at få aftalt transport forældre imellem på samme hold. Har en køre fuldt vintertræningen svarer det ofte til et niveauskifte til sæsonnen 2017.

 

9. maj 2016

Camping er godkendt til løbet d. 3-5. juni 2016. Se oversigten her.

 

20. marts 2016

Se klubbens medlemmer her.

 

4. marts 2016

Ny bestyrelse har konstitueret sig. Se mere her.

 

7. februar 2016

Falcon BMX holder Landspokal d. 4. og 5. juni. Med camping fra fredag d. 3. juni kl. 15. Det forventes at vi tilbyder op til 108 enheder. To størrelser de store 9*6 m og de mindre 8*5 m. Program og tilmeling udsendes ca. en måned før.

 

21. januar 2016

Indkaldelse til generalforsamlingen d. 11. februar 2016 kl 19. Se indkaldelse og de dagsorden. Skriv evt. til formand@falconbmx.dk

 

På Billedet ses Karsten Lund Souschef i Spar Nord Aalborg Syd

og Karsten Thomsen Formand Falcon BMX.

 

Falcon BMX - Sofiendalsvej 80 - 9200 Aalborg SV - info@falconbmx.dk

 

Falcon BMX på Facebook